Busy season talks

Uit Auditpedia
Ga naar:navigatie, zoeken

BusySeasonTalks

BusySeasonTalks is een initiatief van Arif Dursun en Hakan Kocak. Elke dinsdagavond om 20.00 uur hosten Arif en Hakan op de audio app Clubhouse informele gesprekken over ervaringen van accountants. Samen met een groep accountants maken wij alles bespreekbaar over accountancy, maar dan luchtig. We delen ervaringen, tips en leuke verhalen. We blikken terug en kijken vooruit met studenten, (ex)accountants, bestuurders, toezichthouders en iedereen met interesse.Ben je benieuwd hoe BusySeasonTalks tot stand is gekomen? Lees meer over ons in de Accountant.

In kort tijdsbestek is deze talkshow erg populair geworden. Hakan en Arif hebben op Clubhouse 1000 volgers bereikt en elke sessie luisteren er zo’n 100 tot 150 daarvan mee. Op LinkedIn hebben we ook al een bedrijfsaccount opgezet met inmiddels ruim 800 volgers. Het eerste seizoen is op 1 juli 2021 tot een einde gekomen na een reeks van 20 sessies op Clubhouse en een fysieke seizoensfinale gefaciliteerd door de NBA.


De seizoensfinale van seizoen 1 kan hier bekeken worden.

Grote vrienden van de show: Arnout van Kempen en Fou-Khan Tsang.
Vriendinnen: Margreeth Kloppenburg en Antje Kuilboer-Noorman.

Seizoen twee is gestart op 21 september 2021. De hosts zijn ook uitgebreid met: Wendy Groot, Maxime Asjes, Charlie Groen en Aleks Kayhan. De volgende format wordt gehanteerd per sessie:

19.50 Informeel gesprek
20.00 Introductie onderwerp en gasten
20.05 Muzikale inbreng Aleks Kayhan
20.08 Actualiteiten van afgelopen week door Marc Schweppe
20.10 Filosofisch inbrengt van Charlie Groen.
20.15 Start gesprek over actualiteiten en over gekozen onderwerp.
20.40 Mogelijk om vragen te stellen door luisteraar.
21.00 Afronding
21.05 Afterparty.

Achteraf krijgen we altijd een artikel te lezen op accountant.nl en tekeningen van Ferry Timp. Je kunt de visuele tekeningen van Ferry bekijken via onderstaande links:
Seizoen 1
Seizoen 2

In de agenda op Auditpedia zijn de BusySeasonTalks voor het komende seizoen opgenomen. Benieuwd wanneer de eerstvolgende show plaatsvindt? Neem een kijkje in de agenda.